CEASE therapie

Een zeer effectieve methode om (autistische) kinderen te behandelen!

Wie heeft de CEASE-therapie ontwikkeld?

De arts Tinus Smits heeft de CEASE therapie ontwikkeld. Ruim 25 jaar geleden zag hij een verband tussen vaccinaties en de toenemende KNO problematiek en gedragsproblematiek bij kinderen. Door het ontstoren van de vaccinaties verdwenen de KNO en gedragsklachten geheel of zo goed als. Hij noemde de klachten ontstaan na vaccinatie het Post-Vaccinaal Syndroom (PVS). De CEASE therapie is een steeds verder verfijndere en aangescherpte vorm van de behandeling van het PVS. Omdat bij veel kinderen er een enorme toename is van gedragsproblematiek  richt de behandeling van CEASE bij kinderen zich sterk op deze klachten.

We zien de laatste jaren meer en meer dat CEASE therapie steeds vaker ingezet  wordt bij volwassenen met diverse chronische aandoeningen en ziekten. CEASE therapie is hiermee een volwaardige behandeling geworden voor ‘moderne chronische ziekten’.

De behandeling van autische kinderen en zelfs van volwassenen heeft zich de laatste jaren uitgekristalliseerd en heeft de naam CEASE Therapie gekregen, wat staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontstoord met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen die het autisme veroorzaakt hebben. Meestal worden vier verschillende potenties gebruikt, de 30K, de 200K, MK en XMK om de energie van de patient van de afdrukken van de toxische substanties of ziektes te ontdoen.

 

Wat u zelf al kan doen om uw kind te helpen?

  1. Visolie, 500-1000mg/dag, kunt u zelf al starten voordat u een deskundige raadpleegt. (kies voor goede kwaliteit gegarandeerd zonder zware metalen en pesticiden)
  2. geef uw kind de beste voeding die er bestaat, dus een biologische voeding. Hiermee voorkomt u verdere belasting met zware metalen, pesticiden, smaakversterkers, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere toxische bijproducten.
  3. ermijdt suikers, zoet in het algemeen en kunstmatige zoetstoffen. Ze zijn giftig voor de darmen, alvleesklier en andere weefsels. Suikers verhinderen ook de productie van EPA en DHA, beide omega-3 vetzuren die van levensbelang zijn voor de hersenen.
  4. Vermijdt de overconsumptie van omega-6 vetzuren uit soja en mais die vooral in verwerkte producten zitten. Omega-3 vetzuren zijn ontstekingsremmend en omega-6 vetzuren zijn onstekingsbevorderend. Gebruik ongeharde vetten. Geharde vetten zoals in margarines bevatten transvetzuren die kankerverwekkend zijn. De ideale verhouding tussen omega-3 en omega-6 vetzuren is 1:1, in de moderne voeding is die verhouding rond de 1:25.
  5. Geef uw kind voldoende water, geen frisdranken of light producten.
  6. Gebruik geen magnetron, het verlaagt de kwaliteit van alle voeding.
  7. Zorg voor een rustige omgeving met niet teveel prikkels zoals die van TV, gameboy of computer. Zet Wi-Fi uit gedurende de nacht (en dag).
  8. Zorg dat uw kind goed geaard is met de aarde. Statische elektriciteit kan zowel emotionele/ mentale stoornissen als lichamelijke klachten geven. Vermijdt daarom synthetische kleding, isolerende schoenen (rubber of plastic zolen) en nylon vloerbedekking. Laat het kind zo mogelijk op blote voeten lopen. Zorg dat er geen elektrische apparatuur op zijn slaapkamer staat zoals elektrische wekker, TV of audio apparatuur.
  9. Zorg voor een gezonde slaapplaats voor uw kind. In een gezond bed hoort geen metaal. Zo mogelijk dient het kind met het hoofd naar het noorden of oosten te slapen. Een donkere kamer is belangrijk voor de productie van melatonine (slaaphormoon).
  10. Vermijdt antibioticakuren daar ze de darmflora aantasten en daarmee de onderliggende problemen alleen maar erger maken. Kies bij infecties zo mogelijk voor natuurgeneeskundige oplossingen.